Catering

Rätterna på vårt julbord 2018

Start:
Varm glögg med russin, mandel & pepparkaka.

Fisk:
Pepparlax romsås. Gravad Lax hovmästarsås, Julsill, senapssill, skärgårdssill Inlagd sill. Inlagd strömming, ägghalva med räkor.

Kallskuret:
Lantpaté, Skivad tryfflerad pastej, pastejtårta. Julskinka, dopp,  kalvsylta, renkorv,  onsalakorv, salami, Rökt lamm, kalkon.
Sallader: Mimosasallad, rödbetssallad, rödkål/äpple, grönsallader.

Varma:
Prinskorv, köttbullar, revbensspjäll, Kokt potatis, Janssons frestelse.

Ostbricka:
Prästost, Brie, Gorgonzola, Edamer,vindruvor.

Dessert:
Ris á la Malta &saftsås med jordgubbar, fruktsallad, kaffe & pepparkakor, chokladpraliner, mandariner.

Serveras efter beställning för större grupper från den 27/11 – 23/12 eller som lunchjulbord för mindre grupper och övriga den 14/12 & 21/12

Välkomna till bords!